Ny tid, mere tid

Nå, som jeg har fått utdelt en hel del mere fritid, har jeg virkelig fått smaken på det søte liv. Det går selvfølgelig noe tid til jobbsøk og intervjuer og sånn, men jeg har plutselig tid til å gjøre ting jeg ellers bare ville gjort en klein lørdag..

La oss ta for oss dagen i dag. Den er enda ung, men jeg er fornøyd sålangt. Klokkeradioen begynte å brumme klokken 0830, men jeg ble liggende å høre på god musikk og morsomme programledere til klokken litt over ni. Så var det å dusje og kle på seg og rusle hvilesløst rund i den lille leiligheten min før jeg gikk ned på den nyåpnet sjappe nedi gata. «Godt Brød» heter den. Der tok jeg en kaffe og en rosinbolle som jeg nøt på den lille uteserveringen de har rigga opp på fortauet. Der satt jeg og leste avisen mens jeg tittet på horder av fine damer som gikk forbi. Etterpå gikk jeg hjem og begynte å skrive dette. Jeg tror det kommer flere dager som denne.

Men tilbake til den vanlige hverdagen. Da jeg fikk sparken ble jeg lei meg for jeg regnet med at jeg ikke kom til å ha noe særlig kontakt med kollegaene mine lenger. Så feil kan man ta. Det var spessielt en kollega jeg viste jeg kom til å savne. Kristin. Kristin og jeg har jobbet mye sammen, og vi har det kjempegøy sammen. Så hadde det seg slik da, at Kristin også hadde fått sparken, så nå henger vi sammen nesten hver dag :-)
Og som det ikke skulle være nok, så var vi faktisk på intervju på samme jobb på onsdag, og om sjebnen vil det slik, så får vi kanskje jobb sammen en gang til.

Nå er det snart helg. Ikke det at jeg merker den store forskjellen fra ukedagene, men det er jo gøy at flere enn jeg har fri.. Kanskje det blir en øl eller 30?

Ha en helg med sjelefred og ro.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

5 kommentarer

  1. Slækking er ikke alltid feil vet du, bare det ikke blir for mye;) Apropos nystartede bakeribedrifter på Bislett; vet du hvor speltbakeriet til Møkle ligger? Kanskje vi kan ta en cafe tur en dag?

Kommentarer er stengt.