Du tuter å jeg drikker..

I går 28.05.05 var det duket for et overraskende utdrikkingslag for Asle Lægreid. En kamerat fra Odda. Det ble samelet 25 personer og de invaderte Stavanger på fredagen. Og plassert rundt om kring på diverse hoteller og leiligheter. Noen benyttet denne byturen til å ta seg en øl. Ryktet sier at noen fikk kvile på et noe minimalistisk rom som onkel P disponerer.
Lørdagen. Vi samlet oss på Sola flyplass for å overraske Asle som trodde han skulle på jobb. Det ble det en del klamme handtrykk å ønske om lykke til ble gitt..
Planen videre av å foreta en fallskjerm hopp. Desverre ble det ikke noe av det pga vær å uvettig hopping dagen i forveien.
To maxi taxier gikk til Hafsfjord der vi handlet inn en del kasser øl å fortsatte drikkingen. Telefon fra fallskjerm gutta kom å vi måtte måte opp for det var blitt bedre forhold. Men neida, det var falsk alarm.
Vi retunerte til et laser- skyte spill. Der var det 5 av oss som ble oppfordret til å slappe av ute i solen. Vi andre fikk inn å spille.
Pc apparetet som logget spillet kolapset så det ble bare vinnere denne dagen.
Uten mat å drikke dør helten heter det jo.
Vi fikk oss mat å drikke. Asle ble sittende i en rundkjøring i by`n med en plaket som fortalte bilistene at han ville drikke brennevin når de tutet. Det var mangen som tutet.
Ca en flaske Vikingfjord gikk med i rundkjøringe. Noen han bar preg av etterpå.
Videre gikk ferden til et utested jeg ikke husker navnet på lenger. Der var det visst nok hygglige priser på drikkevarene.
Her kom det en erostisk danser å smørte seg med bodylotion på en relativt krevende måte. Men hyggelig var det.
Kvelden fortonte seg rolig, det ble konsumert mye alkohol.
Gikk en runde på Javell. Der traff jeg Elvested å Bødda. De var som alltid i topp humør. Delte taxi med Bødda, Elvested ordnet seg selv..

Ha en restituert dag.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.

3 kommentarer

  1. hyggelig aa hoera at unni og asle skal ut aa smi lenker. kan noen gi ein gratulasjon for meg?

Kommentarer er stengt.