Skills Misse Baren

På fredag var Marius og meg på konsert med et band som sikkert ikke er godt likt av AMO. Foruten Jaa9, OnklP og Jørg-1 som danner Skills Misse Baren, møtte også Poppa Lars og Jan Steigen opp, til min store glede. Det ble servert mye bra hip-hop, men dessverre gjorde alkoholen en litt for god jobb, og sansene ble noe svekket. Fjortisskameratene Anders og Marius tok etterpå en tur ut i Bergens gater for å lage mest mulig kvalm.

Lørdag ble brukt til filmtitting på kino. Frank Skambank anbefalte «Factotum«, og sannelig tok ikke Best og meg turen for å få med oss denne pærlen av en film. Matt Dillon gjorde en god rolle som alkoholisert jobbmister. Filmen tilfredstilte meg, og fortjente en 7-er på den velkjente skalaen. Best syntes det hele var søppel av værste klasse og dro på med en 1-er.

Søndag. Eksamensjobbing. Avsluttet med en av mine favoritter, Eyes Wide Shut. En intens film som virkelig setter de fleste følelsene mine i sving. Er utrolig fasinert av det meste i dette mesterverket. Forrige gang jeg stemte på denne havnet den helt på topp på skalaen.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.