Return to sender

Som sikkert de fleste har fått med seg (etter utallige innlegg med mas), så er jeg for tiden på søken etter ny jobb. Overskriften henspeiler ikke søknadene mine. Heller meg som person. For 4,5 år siden ble jeg uteksaminert fra Høgskolen i Stavanger (tildligere HIRD – Høgskolen I Rogalands Distriktet) Etter å ha tilbrakt de siste årene her i Oslo ser jeg nå en mulighet til å returnere til utgangspunktet for min karriere – Stavanger. Altså, litt søkt, men likevel – Return to sender… For å i det hele tatt å komme i betraktning på stillingen konsulent/systemutvikler i Allianse, må jeg jo vise mitt blide åsyn for dem. Derfor kommer jeg en snartur til oljebyen på fredag. Når jeg først er der må jeg jo få med meg litt liv, så jeg blir like godt til lørdag. Nå er ankomsten til «La Bomba» :-) varslet, så det finnes ingen unskyldning til ikke å bli med å ta et par – tre øl på kvelden.

Håper vi sees. Ha en forhåpningsfull dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

8 kommentarer

  1. Lykke til med besøket til det glade vestland. Måtte du finne en skikkelig gojobb her borte.

  2. Er i Haugesund fredagskveld eg ( Trubadurfestival ) så du får kose deg på byen!

  3. «For 4,5 år siden ble jeg uteksaminert fra Universitetet i Stavanger (tidligere Høgskolen i Stavanger (tildligere HIRD – Høgskolen I Rogalands Distriktet))» :)

    Selv om jeg er oppvokst i nabolaget har jeg aldri fått med meg at det noen gang har hetet HIRD. Hirr hirr.

  4. Knut: Jeg ble nemlig ikke uteksaminert fra Universitetet, men fra høgskolen!!! Derfor nevnte jeg ikke noe om at det nå har blitt universitet

Kommentarer er stengt.