Jeg holder grillmat

Eivind var på intervju her i byn på fredag, Peder, meg og Jasmin ferdigstillte metode og dataanalyse eksamen samme dag. Det var duket for øl i Sandtuene. Peder, Eivind og meg kjøpte oss malerkoster å hadde satt oss som mål å pensle pver en vegg før vi drakk formye øl. Vi var tross alt langt over bakken, der vi balansert i hver vår stige. Vi klarte oppdraget med god hjelp fta Tou bryggeri. Jeg sto for kokkeleringen, det ble servert grillet kjøtt i ulike størrelser og smaksvarianter. Vi haiket til byn med Anette. Traff Jim J. på XO bar. Der ble det et gjensyn med rekedansen. Eivind og meg gjore som vi pleier. Dette var tydligvis en dans ikke mangen var familiære med. Kvelden vle avsluttet på Javell, der det var et live band som framførte sin musikk med stor innlevelse. Et hyggelig innslag. Enkelte av oss ble tøysete utpå kvelden. Da fant vi det lurest å dra hjem å hvile litt. I dag er det maling på gang igjen. Så lenge en klarer å juske hordan karatekid trente seg opp til å bli super i karate ved hjelp av malerbevegelser, er det bare morro å gå løs på de store veggene mine.

Ha en løsemiddelfri dag.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.