Knock Knock!!

Who’s there?
Jeg føler jeg har gledet meg i det uendelige. Jeg husker fortsatt morningen da jeg satt booket foran pc’en med fingeren på ‘refresh’ for å komme inn på billettservice. Jeg skulle ha billetter, koste hva det koste ville. Og etter mye nervepirrende og iherdig trykking på tastaturet, fikk jeg omsider bestilt billettene mine. Duff, i selsakp med Slash og resten av gjengen fra Guns’n (med unntak av Axel), skulle varme opp for Ozzy. Årets høydepunkt, uten tvil! Ozzy (som jeg for så vidt også får sett på Roskilde) kommer, men det gjør tydeligvis ikke Velvet. Men det gjør ingen verdens ting, for i stedet for 5 levende legender har de fått inn to nye ‘band’. Det ene er norske Stonegard, som faktisk er utrolig bra, selv om det ikke kan sammenlignes med Velvet Revolver. Men ‘band nr. 2 topper alle forventinger. Arrangørene for hundreårsmarkeringen må seriøst ha kontakter fra Helvete, for dette kommer til å gå rett inn i historiebøkene. For de som begynner å lukte lunta allerede, kan jeg skjelvende bekrefte at det er Bergens store sønn vi snakker om; JA! Det er faktisk Dagfinn Lyngbø og bandet ‘Rakadis’, som skal servere fengende rock på bergensk i forkant av mørkets fyrste, Ozzy Osbourne.
Go f… yourself!!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Marius

Marius liker å være litt outsider. Han blir lett provosert av folk som ikke bruker blinklys og er med på det meste. Få hemninger hos denne karen. Er fryktelig glad i vodka med de fordeler og ulemper som det fører med seg. Sitter når han tisser. Låser sjelden døra. Mye tvangstanker.

3 kommentarer

  1. Der skremte du meg litt Marius. Forsto det sånn først at det var på Roskilde Velvet ikke kom, og ikke i Bergen. De kommer vel til Danmark?

  2. De er ikke fjernet fra nettsidene til Roskilde, så jeg vil anta at de møter opp i Danmark. Men samtidig opplyser de selv at de vil gjøre sin siste opptreden i Europa 2. juli, under Live8-konserten. Mulig Roskilde også ryker, ganske ustabil gjeng det er snakk om!

  3. Hørte noe rykter om at de skulle spille torsdag den 30.juni på roskilde. Er ikke så mange andre alternativer Roskilde har til Orange scene da, så det passer jo forsåvidt bra.

Kommentarer er stengt.