Summer of ’05

Nå har endelig sommeren kommet. Hvertfall til den delen av landet jeg befinner meg i.
På onsdag dro jeg til Hovden for å besøke Pelle med familie. Barna vokser til. Det er nok ikke lenge før eldsteguten er med pappa og pumper pudder i Røldal.
På fredag morgen kom beskjeden jeg har håpet og ventet lenge på. Jeg har ny jobb!! Denne gangen skal jeg jobbe i DNB Nor, men arbeidsoppgavene vil nok være mye av det samme som jeg har jobbet med før. Men, det kanskje beste av alt – det er ikke oppstart før slutten av august eller rundt der. Og siden jeg fikk sluttpakke fra den gamle jobben, betyr det full lønn i juni, juli og august. Og selvfølgelig en vel fortjent ferie :-)
For de som lurer, så fikk jeg den jobben i Stavanger også, men tilbudet de ga meg var rett og slett for dårlig til at jeg ville flytte til regntunge omgivelser på sør-vestlandet.
Men tilbake til den siste tidens strabasier. Det har jo vært Valdalsfestival. Hele crewet var samlet på familien Rabbe sin seter innerst i Valdalen. Det var en superkoselig helg. Tusen takk til alle som var med og spessielt til fam. Rabbe for lånet av sætra.

Ha en bekymringsfri dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

17 kommentarer

 1. Gratulerer med ny jobb! Godt å vite at vi fortsatt har noen innenfor bankvesenet;)

 2. Grattis med jobb…. Lurer på om du kan gjøre meg ein tjeneste i august……. Slette lånet mitt i DNB ;-))))) Kan si det va feil trykking hvis noen oppdager det……

 3. NÅ E DET SOMMERFERIE!!!!!!! STAKKERS DE SOM ER SYKE I DAG!!!!!
  VIL BARE HILSA TE ALLE SÅ KJENNE MEG NERI STAVANGER….

 4. Takk for en knall helg! Veldig bra! Fortsatt blåmerker etter akingen kl 04 om natten, men føltes som en god ide der og da….

  Og grattis med jobb igjen…

 5. Fatima, grattis med nyervervet kjendisstatus! Hvor mange lykkejegere har prøvd seg de siste dagene?

 6. He he…..joda, har blitt noen meldinger og mailer. Finnes flere syke mennesker ute enn det jeg trodde. ;-) Men kan jo ikke klage. Det er jo tross alt ikke noe som skjer veldig ofte. Har derimot et problem; hvem skal jeg velge mellom av «Kjekk kar, 27, Trondheim» eller «Stian, 25, Slemdal»? …he he..snåle mennesker dette..

 7. Få disse menneskene frem i lyset, og send inn en artikkel til dagbladet fredag med alle de «pinlige» MMS-bildene de har sendt deg!

 8. Ja, det hadde vært noe! Heldigvis ikke fått mange mms ennå. Men det har blitt et par; «hva har du på deg?» sms…

  Kunne laget en stooor sak ut av dette! Hmm…tjene penger…bli rik…flytte til Caribia…hmm…

Kommentarer er stengt.