Jordbær er undervurdert.

I dag har vi hatt grill party på jobben. Det er ikke feil. Det var noen å tyve grader der vi hadde benkene plassert. Tor Eivind og meg var til bords sammen. Vi har ganske pen utsikt fra terrassen vi satt på. Havutsikten derifra slår mangen kantiner jeg har sittet i. I går var det duket for jordbær dessert. Jordbær er undervurdert. Selv om jeg mistenker disse bærene for ikke å være norske.
Har som enkelte allerede vet gått til annskaffelse av nytt fremkomstmiddel. Forden har lagt inn årene. Nå er det vurderinger om det skal dannes eierskap over en skiboks som er et tema. Kunne vært praktisk, selv om det grenser til evneveikt utseende på de aller fleste boksene.
Leser i avisene om dagen at BI utdannelsen er tilnærmet bortkastet også. Glad jeg ikke er ferdig i år å må søke jobb med den saken svirrende rundt imedia.
Det er vel mangen som leker med ilden i kveld? Be safe.

Ha en varmende kveld

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.

9 kommentarer

  1. Hmmm….ja, så lenge de bor hvertfall tre timer unna med bil finner hvertfall jeg det motsatte kjønnet interessant…

  2. øhh…nop…. ;-)

    Forresten blitt forfremmet i dag, så nå skal jeg ut og drikke opp lønnsøkningen og skattepengene! :-)

Kommentarer er stengt.