Et luksusproblem av værste sort

Tidligere i dag fikk jeg en hyggelig telefon fra DNB Nor om at instillingene var gått igjennom i ansettelsesutvalget. Damen som ringte lurte på om det var slik at jeg var fristilt fra min tidligere arbeidsgiver. Jeg svarte at det var jeg og at jeg kunne begynne når de ønsket det.
Og her kommer problemet. Mange av de jeg skulle begynne sammen mad er i fast jobb og har derfor 3 månders oppsigelsestid. Oppstart blir m.a.o. 1. oktober.. Det var mulig at det kunne fikses så jeg fikk begynne før, men sansyneligvis blir det 1. oktober.
Hva i all verden skal jeg klare å ta meg til helt fram til 1/10???? Det er greit sålenge alle andre har ferie og det er godt og varmt ute, men hva i all verden skal jeg finne på i hele september?? Pengene er ikke noe stort problem, for jeg har betalt fra den gamle jobben ut oktober, utenom at pengene flyr når man har tid til å bruke dem. Jeg har tenkt på rødekors sin frivillighetssentral og sånn, men jeg er sannelig ikke sikker. Jeg trenger hjelp av det stadig økende leserpanelet her på Kaskjer.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

8 kommentarer

  1. Luksusproblem! Dra på ski, drikk øl, sjekk opp damer, dyrk hobbier. Det er jo bare fantasien som setter grenser. Jeg vet hvertfall om én som er fri og frank (Skubz) som kan dras med på morro. Kom på besøk i Bergen!

  2. Jeg får se hvor vindene bærer meg. Noe skal jeg vel klare å finne på. Kanskje de trenger hjelp på Hordatun iom at det er tvillinger på vei?

  3. Herregud, dette klarer du Ping. Ta med Kermit og kjør rundt i Norge. Besøk store og små du kjenner i forskjellige byer, og kos deg skikkelig…

    Ingenting slår en skikkelig ferie i Norge!

  4. Dersom du er keen på en roadtrip en ukes tid på andre siden av dammen er det bare å gi en lyd. Jeg stiller lett!:)

  5. i septemer begynne det å bli godt og varmt her nere igjen, så du kan jo ta ein liten tur down under. ellers så har eg hört rykter om at cato skal setta neso mot de kaldere element på new zealand i august, sleng deg med der og kom innom meg på veien heim=)

  6. Eller dra på interrrrrrail i europa og besøk flotte byer som amster,praha,uddevalla osv.

  7. personlig hadde jeg ikke nølt et tusendel med å dra til NZ eller søramerika hvis jeg var i dine sko. med eller uten odding:)

  8. eg reise over i august og=) derfor gidde eg ikkje aa komma heim i sommar.. spara pengane og driva litt faen her nere

Kommentarer er stengt.