Beskjæring av hår

Normalt vil jeg si at jeg skal til frisøren å klippe håret. Det er noe de fleste er kjennt med. Denne ettermiddagne som var satt av til å forandre litt på sveisen ble litt anderledes enn planlagt. Etter at jeg var plassert i stolen med smikken på ble jeg spurt om jeg ville skjære håret. Dette er en terminologi jeg ikke er kjennt med, så jeg forespeilet meg en slags sabel som skulle trekkes gjennom håret. Det viset seg at det ikke var tilfelle. Beskjæring er noe som normalt gjøres av frukttrær og lignenede. Det var et verktøy som var formet noenlunde lik en saks, men uten de nødvendige klippe ferdighetene. Mitt besøk til frisøren ble altså gjennomført med saks som en slags annenfiolinist. Men resultatet ble som altid upåklagellig.
Har handlet shampo til bilen. Hvilke type der best og hvorfor?
Begynner endelig å se slutten på husmalingsprosjektet jeg har hatt gående i lengre tid nå. Kun de veggene som krever ytelse i c- moment klassen er igjen. Et snev av sommer der det blitt også. Det er jo stas, jordbærene på terassen begynner å forandre farge i rettning rød. Selvdyrkede jordbær er en høydare.

Ha en solfull dag.

Dagen faktor er 8.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.

4 kommentarer

  1. Så beskjering anbefales? Er det dyrere enn vanlig klipp? Har tenkt å droppe den vanlige selvbetjente sommerklippen i år.

  2. Skubi: Selvbetjent sommerklipp er vel noe som ikke anbefales av andre en frisørene som skal rette feilen til høsten å ser fortjeneste i galskapen. Det kostet det vanlige. En hånfull med hundrelapper.

  3. Selvbetjent sommerklipp er topp for da slipper man å klippe seg på et helt år og det er det god økonomi i!! Problemet er når man ikke ønsker nazicut (som tilfellet er med meg nå)

Kommentarer er stengt.