Tropenetter

Definisjonen av en tropenatt er at temperaturen ute ikke synker under 20 grader i løpet av natten. I natt var det nok en gang tropenatt her i Oslo. Minimumstemperaturen ute var 21,3 grader i natt. Inne på soverommet var minimumstempraturen hyggelige 26,5 :-) Vinduene på soverommet går nemmelig ikke an å åpne pga funksjonalitetsfeil. En elektrisk brodvifte jobbet på høygir hele natten for å prøve å holde det litt svalt, men jeg er sikker på at jeg svettet ut 4 liter veske i løpet av natten. Nå tar varmen snart knekken på meg. Jeg gleder meg mer og mer til vinteren. Ikke for å klage altså, men varmen er mere plagsom i ekstrem temperatur enn kulden er. Noe positivt tar jo varmen med seg. Nå stikker jeg snart ut på hytta der vannet holder ca 23 grader og jentene kler av seg plagg etter plagg ettersom temperaturen stiger.

Ha en lettkledd dag

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

5 kommentarer

  1. Jeg er ikke redd for å klage, jeg er drittlei varmen. Ventilasjonsanlegget på jobb er ikke til å smile rundt av.

  2. Drittlei varmen ??? Hvordan i huleste kan en klage på det etter 3 dager med fint vær ??

  3. Jeg mener også at vi ikke kan klage på varmen etter så kort tid. Først går vi og venter og venter på at sommeren skal komme, så kommer den og folk syter etter få dager at det er for varmt! Etter militæret ble vi enige om å ikke si at det kunne være for varmt noen gang! Det står jeg ved.

Kommentarer er stengt.