Nord-Hidle og Absinth

Forrige onsdag dro Smelli, Lovie, Skippie, Nugi og Trashie til Slettebøens ferieparadis på Nord-Hidle. Vi hadde noen usedvanlig fine dager. Øldrikkingen stod i fokus, men vi klarte selvfølgelig å få med oss en hel del andre aktiviteter. Vannsport og bading med svanen Svante var vel de mest populære. Nugi fikk prøvd seg som wakeboarder og klarte å kave seg opp på to ben etter 2 heller mislykkede forsøk. Selvfølgelig er det ingen som slår vannsportguruen Meluri (også kalt Skippie) i tubing. Vi lo til vi gråt flere ganger når gultoppen kom dabbende bortover vannflaten. Kveldene snek seg inn på. Øl og sjø blir fort nakenbading. Da gikk det et stort lys opp for Meluri. Han tittet nøye på badernes små lem og kunne konkludere med at han hele sitt liv hadde gått i tro om å ha minst. Det var selvfølgelig ikke tilfellet. «Eg har jo stysst», sa han med verdens største selvtillit. Det reddet hele helga, uka og sannsynligvis resten av året. Lovie befannt seg ofte i kjent positur; naken og liggende lett henslengt på brygga.

Eivind sogler på havet

Plutselig ble det helg, og vi stakk fra hytta før Slettebøen skulle finne ut at alle de tyske urtedrikkene hans var forduftet. To av passasjerene i Elvestads Hansvik satt på hjemturen med en stor klump i magen, de visste nemlig hva kvelden skulle bringe. At Bairnsfather Absinth ikke er til å spøke med. 2 liter og 4 mann. Frankulf og Svimeslåtten Hein sammen med de to nakenbaderne gjorde seg klar i Lovies kåk rundt barne-TV-tider. Nervøstiteten var til å ta og føle på og vi roet oss ned med Macks nydelige sommerøl. Etter å ha giret oss opp dro vi ut til Soma, langt fra allfarvei, ut på en åker i harmoni med rug, bugg, havre og hvete. Her skulle fandenskapet settes til livs. Korken ble sprettet og mekkemateriale ble funnet frem. Som 4 uerfarne narkomane satt vi der og brant sukker med øyne store som meloner. Absinthfylla var snart et faktum. Herligheten kom snikende på våre små lillehjerner. Vi sang, vi holdt i strømgjerder, vi klinte med kuer og vi var frie som stuter. Noen haiket med store traktorer, mens andre vandret hjem på sokkelesten. Spørsmålene var mange, svarene var få.

Flasken ga oss alle svar med 4 små ord, «Create your own reality».

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

6 kommentarer

  1. Synes det bør bli en gjentakelse av dette neste sommer. Hvis jeg er i landet stiller jeg lett som bare det, selv om jeg er sjanseløs på wake-board… Jeg melder meg frivillig til å vokte absinth, sukker og øl.

  2. Det der hoertes ut som et av sommerens vakreste eventyr. Den fyllaa paa aakeren kan lett bli et minne for livet.

Kommentarer er stengt.