Måkeangrep

Smelli og meg er på slank. I den forbindelse kjørte vi i går ut til Alsvik for å ta en real svømmetur. Målet var et par ganger rundt en holme i Lutsivannet. Ved ankomst av holmen fant Smelli en naturlig sofa i vannkanten og ble sittende mens han lille Slettebøen tok turen videre. På andre siden svermet det av måker. Dyreelsker meg har selvfølgelig ikke i mot noen dyr, og fortsatte mine brysttak med forbedringspotensiale. Ca. 20 måker svermet på himmelen og plutselig stupte den ene ned i redningen meg. Det hersket ingen tvil, det stod mat i pannen min, og øynene til måka hadde gode leseferdigheter. Som en naturlig reaksjon plasket og skrek jeg og den stakkars sultne måka gjorde helomvending. Den fortalte videre til sine venner at fangsten var stor, men vanskelig, så nå kom de stupende én etter én. Jeg så ingen annen løsning enn å gå opp på en liten holme og vise muskler og skremme dem vekk. Lite klokt. På holmen hadde måkene egg, unger og denslags, og det gikk opp for meg at måkene kanskje ikke var så sultne som først antatt. For å gjøre en lang historie kort; det ble mye undervannssvømming tilbake til Smelli.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

5 kommentarer

  1. Hehe, ja 10 poeng!
    Tine: Jeg ønsker å dedikere 10 poeng også til Lillehammer. Har vært der ett par dager nå i uka og det var et nydelig sted! De hadde en super Mc Flurry!

  2. Elisabeth, har du vært i Lillehammer og ikke gitt lyd fra deg??? skuffende…… Minus 12,5 poeng til Sandnes der ja….

Kommentarer er stengt.