En goe tid siden sist med blanning av allt det sygaste i verden

Har saa mye oppi håve at jeg tar meg tid til et kjapt innlegg igjen. Jeg vet det er sommerferie for mange av dere hjemme, men er alikevel litt småskuffet

over at folk ikke kan ta seg fri 1 time for å informera andre som kanskje ikke er tilstede (for eksempel meg Eirik ? :)) om hva dere bedriver dagene evnt den verdifulle tiden dere lever , om hva som har skjedd i det siste , og hvilke planer dere har i tiden fremover. Det er jo nettopp det som er hele poenget med denne venne bloggen vaar at selv om det til tider er lange distanser mellom oss vil vi alikevel oppdatere og informere hverandre om hvordan våre liv leves.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Eirik

Den mest kreative personen som du noen gang kommer til å bli kjent med, hvis du skulle være så heldig å komme i kontakt med meg. Har kjørt biler og båter fra Lada til Ferrari. Har hatt masse penger, fra 0 kr. til en formue. Har deltatt i seiltur til Frankrike og andre masse ekstreme aktiviteter. Kjenner masse folk som er alt fra skamrare til skamkule. Har nettopp kjøpt ny PC med flatskjerm og masse ekstreme redigeringsprogram. Følger med på alt som er sport, spesielt beachvolley der jeg også instruerer.

2 kommentarer

Kommentarer er stengt.