Sleep now in the fire

Ny kjæreste. En søt jente fra Gjøvik som heter Silje. Nok om det. Silje har som de fleste småjenter har, en mor og en far. Nå har det seg slik at morer og farer liker å besøke barna sine, og når de så gjør vil de selvfølgelig se hva barna deres har rotet seg opp i. Det vil si meg. Under dette besøket var heldigvis pappa byttet ut med en lillesøster på 12 år, samt en vennine. Men til poenget: denne lille forsamlingen skulle på Peppes, og Silje lurte på om jeg ville bli med, ‘ingen tvang’. Joda, klart, jeg ville jo det, selvfølgelig, uten tvil, definititvt, absolutt, jepp. Silje og jeg busser til Peppes for å treffe forsamlingen der. Når vi kommer inn, og bort til bordet, blir jeg møtt av et mysende blikk og en famlende roting i vesken. Moren til Silje finner fram brillene. Hun myser fortsatt litt, før hun får fokusert blikket i min retning og sier; ‘Jaja, så får vi se hvordan du ser ut da’. Etter litt posering fra min side, reiser damen seg omsider opp fra plassen sin og jeg får hilst på knytteneven. Jeg er redd. Sender et lite nikk og hilser på lillesøsteren og venninen. Vi setter oss ned og bestiller pizza. Plutselig husker Silje at hun har glemt å levere inn kassen på jobb. Hun tar en kjapp telefon og får beskjed om at hun må komme tilbake med en gang for å levere kassen. Så går hun, og der sitter jeg .. ‘Hei hei sviger, skjera?’

Et par minutter senere får jeg melding fra Silje: ‘Hundre ganger sorry, jeg fortjener så sinnsykt payback for dette;)’
Girlfriend, you have no idea !!!

The agents of orange
The priests of Hiroshima
The cost of my desire

Sleep now in the fire

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Marius

Marius liker å være litt outsider. Han blir lett provosert av folk som ikke bruker blinklys og er med på det meste. Få hemninger hos denne karen. Er fryktelig glad i vodka med de fordeler og ulemper som det fører med seg. Sitter når han tisser. Låser sjelden døra. Mye tvangstanker.

8 kommentarer

Kommentarer er stengt.