Dreams drømmer sueño mrija

Folk er så fornøyd med innsatsen til til Eirik akkurat nå, at de drister seg til å mene at Eirik er storkandidat til å klare c:lastebil .D:buss .Ce: Lastebil med tilhenger . Folk mener å ha sett Eiriks ekstreme kjøreferdigheter inneforstått………. at de har store problemer med å forstå at han kan ha strøket på tiligere forsøk .
Eirik har prestert solid kjøring over lengre perioder både forrige uke og i dag. Dette er meget viktig for selvtilliten til Eirik med tanke på 3 oppkjøringer som starter i Forus i midten av August . Med denne kjøringen Eirik har prestert er sjansene særdeles goe for at Eirik vill klare dette med glans ….Eirik har så mange positive sider med seg selv som verden umulig kan ha sett tidligere …

Eirik har også andre triks og ideer kanskje en tur til …..Brasil
for å bryte litt barrierer . Dette betyr mye for Eirik det vill bli første gang Eirik er i Brasil det vill bli stort og nytt,,,, fra å være en stor stjerne til å komme til et land der det ikke er noen som vet hvem han er ……
Eirik Skal gjøre alt han kan for å reise hjem som lykkelig vinner og forsøke å vinne masse Brasilianske tilhengerskarer som kan backe opp i nergangstider …Eirik skal forsøke å runde av suksessårene med Beachvolley . Der han vill komme hjem fra Brasil som lykkelig vinner.
Tillslutt vill jeg takke alle som har stått ved min side ….

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Eirik

Den mest kreative personen som du noen gang kommer til å bli kjent med, hvis du skulle være så heldig å komme i kontakt med meg. Har kjørt biler og båter fra Lada til Ferrari. Har hatt masse penger, fra 0 kr. til en formue. Har deltatt i seiltur til Frankrike og andre masse ekstreme aktiviteter. Kjenner masse folk som er alt fra skamrare til skamkule. Har nettopp kjøpt ny PC med flatskjerm og masse ekstreme redigeringsprogram. Følger med på alt som er sport, spesielt beachvolley der jeg også instruerer.

5 kommentarer

  1. Brasil er legendarisk. Ipanema og Copacabana kan sikkert by på noen festlige volleyballmatcher. Det norske damelandslaget var der mens vi var der i mars. Gode forhold:)

Kommentarer er stengt.