I fri vigur

Eivind Tengs på havet med en pils

Nok en beinhard uke med ferie er forbi. Uken har vært tilbrakt både på hytta og i byen. Jeg hadde etpar avslappende dager på hytta på Nesodden først før jeg tok turen til byen på torsdag for å fortsette opppussings arbeidet i leiligheten. Det har snart gått to år siden jeg begynte og nå (om en liten måned eller to) tor jeg at jeg begynner å se enden på visa. Fredag vendte jeg nesa sydover mot Helgeroa der en god gjeng skulle samles til et godt gammeldags sjøslag. Det gikk som det pleier med tom lommebok og enkelte svarte hull.. Vi nøt det varme været og den kalde pilsen så godt vi bare kunne. Søndagsfilmen på TV rakk jeg jo ikke pga lange køer, så jeg satte meg ned å så Easy Rider i stedet. Det er og blir en klassiker av beste sort.
Nå sitter jeg altså her i byen og har begynt å planlegge ukens aktiviteter. I dag skal jeg til byen å kjøpe nye sko. Converse All Stars, og i morgen skal jeg, tja.. Jeg skal hvertfall slappe av. Onsdag går turen til Kirkenes for å ta hurtigruta til Bergen. Fyldig beskrivelse av reisen vil komme. Jeg blir i Bergen i to dager før jeg returnerer til Tigerstaden, klar til å salppe av litt til..

Ha en solrik og avslappende dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

2 kommentarer

Kommentarer er stengt.