Nord-Hidle

To menn i parykk viser finger og djevelens tegn

I helgen har det igjen vært hyttetur. Best og meg har hygget oss sammen med noen Slettebøer og noen Kvitværer. Fikk meg noen gode, men delvis amputerte svømmeturer. Svanen Svante liker ikke svømmere og når flere familiemedlemmer setter ned foten når jeg foreslår nye idiotprosjekt (jeg ville svømme rundt hele øya, en hel hånd med kilometer), blir det ikke lange turene. På lørdag fant Best og meg ut at vi ville sjekke ut bryggedans på Sjernarøy Maritim. Bluesartisten som jeg ikke husker navnet på (jernteppe) spilte opp til dans. Det var ikke så vanskelig å snike seg inn. Et 20 cm høyt nylonrep var alt som skilte oss fra de dansende massene. Etter en innsmuglet øl mettere vrikket vi på danseføttene vår, og avslutningen var selvfølgelig at kjendiskåte Best fikk et bilde av stjernen selv. Blir overrasket om ikke bildet vil bli å finne på Heaven Eleven snart.

I dag kastet jeg mor på et fly til Lanzarote. Etterpå vekket jeg farmor og farfar på hytta på Hellestø, og fikk servert appelsinjuice med fruktkjøtt og eplekake. Så var det 3-månederskontroll på det syke huset. Det nærmer seg altså tre måneder siden jeg tullet til ryggen min, og nå var det visstnok på tide med en sjekk. Etter samtale med lege har jeg fått et par tomler i luften, og grønt lys til å småløpe litt, sykle, spinne, gå lange, krevende fjellturer, og idiotlange svømmeturer. Det vil noen aktive uker fremover, og hvis noen føler for å være aktiv sammen med meg er det ikke tvil om hva som må gjøres. Jeg stiller.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

3 kommentarer

Kommentarer er stengt.