Nyheter

Jeg har en stor tiltrekning til nyheter, da spesielt matvarer. Når jeg spaserer rundt i kolonialbutikken og oppdager et nytt produkt havner det kjapt i handlekurven. Alt må prøves. Det samme skjedde i går. Var på den butikken som de gamle kaller for Sola Handelslag, men oss yngre velger kanskje det navnet som står på skiltet utenfor, nemlig Coop. Mills hadde kommet med 3 nyheter; tunfisk og majones, laks og majones og makrell og majones, alt sammen på tube. Førstnevnte ble kjøpt, og nå sitter jeg her på kontoret og nyter nyheten. Virkelig god! 7 av 10 poeng. Gleder meg til å prøve makrellen og laksen.

I går var Prince, Kenti og meg på Lifjell. En god tur på 2,5 timer. Prøvde meg på lett jogg for første gang på 3 måneder. Det gikk uten smerter, så i kveld er jeg klar for nye utfordringer.

Mmmills.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

7 kommentarer

  1. Elske nyheter eg åg! Glede med te å prøva. Er ingrediensene ordnet slik som i Colgate-tannkremen? Hver for seg inni tuben likssom..?

  2. Da har jeg kjøpt inn de tre nye smakene: Laks, tunfisk og makrell. Makrellen skuffer litt. Den er god, men er kjedelig; jeg foretrekker heller makrell fra Stabburet eller King Oscar med majones på. Laksen er digg, nesten like digg som tunfisken. Jeg kommer sikkert til å kjøpe noen fler av disse.

Kommentarer er stengt.