Det umulige Brasil …..????

Brasil, Jalla og trøbbel beachvolleyball, gatebarn, kriminalitet ?
På forrige tur utenlands funket det slik at jeg hopte i seilbåten med to 60 åringer å dro. . .

Noen ganger tenker jeg at i utgangspuntket at jeg alldri burde dratt …, men da prøver jeg å tenke meg om en gang til og bli litt mer positiv. Det jalla-styret er jo egentlig det jeg var ute etter? jeg ville oppleve noe jeg ikke har opplevd før. Noe som bryter meg ut av rutinen. Noe som beriker livet med minner om noe helt spesiellt.
Livet skal jo ikke være alt for enkelt heller?
Hmm. Jeg tror iallefall det….
Fortsettelsen av prosjekt Brasil vill selfølgelig bli oppdatert på kaskjer …..

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Eirik

Den mest kreative personen som du noen gang kommer til å bli kjent med, hvis du skulle være så heldig å komme i kontakt med meg. Har kjørt biler og båter fra Lada til Ferrari. Har hatt masse penger, fra 0 kr. til en formue. Har deltatt i seiltur til Frankrike og andre masse ekstreme aktiviteter. Kjenner masse folk som er alt fra skamrare til skamkule. Har nettopp kjøpt ny PC med flatskjerm og masse ekstreme redigeringsprogram. Følger med på alt som er sport, spesielt beachvolley der jeg også instruerer.

3 kommentarer

  1. Helt enig, Eirik! Du fikk jo absolutt opplevd noe heelt nytt. Setningen «Noe som beriker livet med minner om noe helt spesiellt.» var treffende og fullkommen. Årets gullkorn!:)

  2. Tror en liten Brasiltur kunne vært morsomt og opplevelsesrikt. Det kunne kanskje vært en idé å lære litt portugisisk først. Var svært få som kunne engelsk. Loka rundt i Sao Paolo i to timer med full oppakking i et nokså lugubert område for å finne minibank som tok VISA. Litt uggent at det overhodet ikke fantes noen som kunne gi retninger på et begripelig språk. Ellers går det lett å ta seg frem med buss. Billig er det også… Kan anbefale Ipanema Sun Hostel midt mellom Copacabana og Ipanema i Rio. Har fortsatt adresse etc hvis du er hypp.

Kommentarer er stengt.