Hater uansvarlige kjæledyr-eiere som er i stand til å forlate dem helt hjelpesløse ……Brenn ….

minn bror gjorde et funn av en liten skremt kattunge i Tanangerområdet .
Forlatt av sine eiere katten var maks 5-6 dager gammel,og var ikke gammel nokk til å forlate sitt rede ,, …..kattungen Så ut til å være i god form så vi tok den med oss for å gjøre allt vi kunne for å finne et sikkert hjem …for å gjøre en skrekkhistorie kort ente det med avlivning …..

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Eirik

Den mest kreative personen som du noen gang kommer til å bli kjent med, hvis du skulle være så heldig å komme i kontakt med meg. Har kjørt biler og båter fra Lada til Ferrari. Har hatt masse penger, fra 0 kr. til en formue. Har deltatt i seiltur til Frankrike og andre masse ekstreme aktiviteter. Kjenner masse folk som er alt fra skamrare til skamkule. Har nettopp kjøpt ny PC med flatskjerm og masse ekstreme redigeringsprogram. Følger med på alt som er sport, spesielt beachvolley der jeg også instruerer.

1 kommentar

Kommentarer er stengt.