Psykologhjelp

Nei, jeg er ikke på vei til psykolog, hvertfall ikke foreløpig. I april spurte jeg dere om litt pengehjelp til Bolivia. Det var dårlig respons, trolig på grunn av at ingen orket å lese hele den lange teksten om forholdene der nede. Men, Bambi og Morten leste tydeligvis teksten og bidro med 500,- I tillegg til mine 500,- ble dette 1500,- En ubetydelig sum for oss, men visstnok en betydningsfull hjelp for jentene. Her er en liten beretning fra svenske Siw om hva som har skjedd:

Vargas ar mycket glad over att vi skall ha mojlighet att arbeta md en psykolg!!! Vi har funnit en sa vrkar valdigt bra. Han skall jobba md personalen (Vargas inraknad) och md d 6 flickor som har mest problem, vilka ar:

  • Victoria Crespo
  • Ximena Vasquz
  • Evelin Vasquz
  • Gladis Zentno
  • Claudia Andia ( sexuellt utnyttjad av «tio»)
  • Yoslin Mamani

Sedan langre fram skall han ha grupptrapì. Jag skall tala med honom i morgon. Men vi
beslot att vi ger honom de 300 Usd du lovat skicka och sa ser vi hur langt det racker for han skulle gora ett specialpris till flickhemmet. Langre fram skall han jobba md alla flickor i form av grupptrapi.

Psykog ar valdigt dyrt, men nodvandigt. Och jag tror inte studenterna kan ge tillrackligt md «vard» och jag tror absolut detta ar nagot att satsa pa och det goda i detta ar ocksa att Vargas ar myckt motiverad for detta. Hoppas det skulle finnas flera Oficerar som tanker sa….

Og ps. no som dollaren er låg, så fekk eg sendt 380 dollar i staden for 300.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

1 kommentar

Kommentarer er stengt.