The Fast Window

Den siste uken har jeg vært Cruiseturist. Det vil si, jeg har vært på Hurtigruten. Fløy til Kirkenes forrige onsdag og satte kursen mot Bergen. Jeg kan ikke si annet enn Wow!! Si hva du vil om fjellene i sørnorge og fjellstrøka innafor. Drit i det. Vestfinnmark, Troms og Lofoten rocker vilt. Bildet øverst er tatt ved Skjervøy i Troms. Sjekk den renna. 1. juli ligger det snø helt ned til havet. Jeg kan vel innrømme at mye av tiden gikk med til å se potensielle vinternedkjøringer. Turen fra Kirkenes til Bergen er også kjent som 3 kilos-turen. Det tror jeg stemmer godt. Jeg har spist mye god mat uten å ha trimmet mer enn å gå litt trapper fra lugaren og opp til dekk eller til baren. Men jeg skal ikke klage. Jeg fikk lest ut boken min og begynt på enda en.
Da vi omsider ankom Bergen hadde jeg funnet ut at jeg måtte benytte sjansen til å få med meg vestlandets hovedstad. Christin stilte med tak over hodet. Jeg har jo aldri vært i Bergen før, men jeg må si jeg likte byen veldig godt. Kanskje det var det fine været som gjore det. Jeg opplevde så mye som 5 dråper regn :-) Christin og jeg havnet på fylla på mandag og vi tok turen til nyoppussede Garage. Det var det morro og vi havnet på Nachspiel hos en kar som heter Lars.
Tirsdag var det bare å holde sengen til klokken 16… og onsdag var vi på Akvariet. Så gikk turen hjem til Oslo der klesvask og innlasting av 450 bilder sto for tur.

Ha en opplevelsesrik dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

2 kommentarer

  1. Et råd: Ta med en god bok eller to. To råd kanskje: Gode bøker og ekstra minnebrikker til kameraet

Kommentarer er stengt.