Powerising

Gutt løper på hoppesko

Ettersom Bambi nok ikke har lyst å fortelle gud og hvermannsen om sin siste investering, tar jeg saken i egne hender. Enkelte ting må man bare ha, og det er nok tankegangen bak nettstedet må ha det dott enno. Her har Bambi havnet og slikket seg rundt munnen etter et par med hoppesko, eller Powerisers som noen velger å kalle det. Ved hjelp av litt stål, plast og gummi forvandles man plutselig til en mennesklig trampoline. Ubeskrivelig fett. Vel, denne lille Bambien vår dukket opp på jobb i går kveld for en liten demo av skoene sine, og jeg ble imponert. Det er riktignok ikke veldig lett i starten, men fremgangen var merkbar bare på de minuttene han løp og hoppet rundt. Nestemann ut var meg, men etter å ha funnet balansen fortalte mine indre sanser meg at ryggen min ikke var Poweriser-kompatibel.

Har virkelig tro på dette nye fremkomstmiddelet. Hadde det ikke vært for ryggen hadde det vært et par på vei til meg i dag. Hopp og kjøp!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

3 kommentarer

Kommentarer er stengt.