Hellikopterflygning med Captain pilot Kissa Elvestad …….

Hey folks lesere av kaskjer skjer ………..
Plutslig midt på dagen kl 18…02 ringe hellikopter pilot Elvestad e du klar for tur yes yes seie eg uten å tenka meg om ….yes då reise med i mårå kl 12.08

Senne sms te sjefen seie eg ikkje har annledning te komma i mårå å det sama te kjøreskolen ….. Noe som begge parter ikke likte særlig bra …..

Neste dag tar med av fra sola med det blåa tv2 hellikoteret hvor med fløy av gårde i en hastighet på 220 km i tmer å 240 horsepowa …….På veien hjemm e dirty så snille å tar meg med på en sightsing tur øve vikingstadion å sandnes ….hvor vi så Helene vinke fra terrassen noe jeg var så uheldig å ikke få med meg …….
All ære til pilot Elvestad …….
Takk Kissa heftig tur man ……………………

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Eirik

Den mest kreative personen som du noen gang kommer til å bli kjent med, hvis du skulle være så heldig å komme i kontakt med meg. Har kjørt biler og båter fra Lada til Ferrari. Har hatt masse penger, fra 0 kr. til en formue. Har deltatt i seiltur til Frankrike og andre masse ekstreme aktiviteter. Kjenner masse folk som er alt fra skamrare til skamkule. Har nettopp kjøpt ny PC med flatskjerm og masse ekstreme redigeringsprogram. Følger med på alt som er sport, spesielt beachvolley der jeg også instruerer.

2 kommentarer

  1. Yes Best Ska alltid fixa det ,,ska legga inn masse godord om deg te alle hellikopterpilotane i distriktet :>>>>

Kommentarer er stengt.