javell jasså då kom eg te innlegget eg har gleda meg minst te å skriva om bursdagen te Elisabest the man can get ………

Hallo alle dere faste lesere av kaskjer ……….
Som dere sikkert vet har vi alle vert å drukket hos Elisabest the best a man can get ….Det hele startet bra …. Alle var i superheftig gladhumør med masse øl å vin appropos sprit på noen … Som skummet runt i munnviken ,,,spesielt alle de søte damene som var der ……

litt senere på kveln begynner folk å bli fulle å beggynner å forflytte seg til destinasjon oljeby Stavanger hvor jeg så inderlig skulle ha vert ……

Jeg har hørt masse rykter derifra om kasting av spye inne på checkpoint er det noen som er i stand til å bekrefte disse ryktene ………………………

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Eirik

Den mest kreative personen som du noen gang kommer til å bli kjent med, hvis du skulle være så heldig å komme i kontakt med meg. Har kjørt biler og båter fra Lada til Ferrari. Har hatt masse penger, fra 0 kr. til en formue. Har deltatt i seiltur til Frankrike og andre masse ekstreme aktiviteter. Kjenner masse folk som er alt fra skamrare til skamkule. Har nettopp kjøpt ny PC med flatskjerm og masse ekstreme redigeringsprogram. Følger med på alt som er sport, spesielt beachvolley der jeg også instruerer.

2 kommentarer

Kommentarer er stengt.