Nytt bosted

Hallo alle lesere av kaskjer …..
Den siste tiden har jeg fått ny bostsedsadresse Eivind Røyneberg resident villa slott castle smeaheiå …….
Jeg har nå bodd her i nesten en uke grunnet min nye jobb hos Fuglestad trailer transport …..
Plutslig ringer det 2 superheftige brisne damer på min mobil i alder av 21 år som er i det yngste laget for Eivind ….

Han viser absolutt null interesse for å dra dem med hjemm så vi kunne fått noe å gjøre den natta ……….

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Eirik

Den mest kreative personen som du noen gang kommer til å bli kjent med, hvis du skulle være så heldig å komme i kontakt med meg. Har kjørt biler og båter fra Lada til Ferrari. Har hatt masse penger, fra 0 kr. til en formue. Har deltatt i seiltur til Frankrike og andre masse ekstreme aktiviteter. Kjenner masse folk som er alt fra skamrare til skamkule. Har nettopp kjøpt ny PC med flatskjerm og masse ekstreme redigeringsprogram. Følger med på alt som er sport, spesielt beachvolley der jeg også instruerer.