Øvre etasje kiwi på Lura ….absint ,Burgerking ,stavanger ,,appropos heftig …..

Dere den 29 fikset Tommy en ekstrem fin plass i øvre etasje på Kiwi lura til en verdi av mange millioner hvor vi skulle drikke Absint …….

Senere på kveln tok bødda fram mobilen å ringte sin goe kammerat i lyrtaxibransjen som appropos ente opp med å kjøre oss til stavanger ….

Senere på kveln endte vi opp litt forskjellige plasser …
de fleste av oss endte opp på checkpoint hvor det var full kamikase av øldrikking øl glass knusing,, hiving,,, helling ,,,søling ….vakter….. lening over disken appropos… tapping …av heftige varer over baren med meg ….andy….hein …..Eivind å masse andre i spissen …..

Etter hvert begynte vi å trekke oss ut i gatene i stavanger ,,,hvor Hein bestemte seg for å pisse på byen ,plutslig kommer …Enna… forbi i politidrakten sin og går i fra det hele med et smil om munnen …..

Etter hvert trekker vi oss inn mot Burger king hvor vi finner ut at mat er en bra ting ….Hein å Andy ender opp med en kversen meny og jeg ender opp med å løpe ut med maxfaktor hastighet …..Grunnet komplikasjoner med betjeningen …….

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Eirik

Den mest kreative personen som du noen gang kommer til å bli kjent med, hvis du skulle være så heldig å komme i kontakt med meg. Har kjørt biler og båter fra Lada til Ferrari. Har hatt masse penger, fra 0 kr. til en formue. Har deltatt i seiltur til Frankrike og andre masse ekstreme aktiviteter. Kjenner masse folk som er alt fra skamrare til skamkule. Har nettopp kjøpt ny PC med flatskjerm og masse ekstreme redigeringsprogram. Følger med på alt som er sport, spesielt beachvolley der jeg også instruerer.

2 kommentarer

Kommentarer er stengt.