The End is near

Med at enden nærmer seg mener jeg ikke at jordens undergang nærmer seg, men enden på den uendelige (opppussings-) reisen begynner å nærme seg slutten. Sist jeg nevnte opppussings prosjektet, hadde jeg malt veggene på soverommet. Nå er også det splitternye gulvet lagt. Nå mangler bare skyvedørene i skyvedørsgarderoben før jeg er i havn..

I dag har jeg vasket hele leiligheten. Selv om det ikke er store krypinnet, tar det tid når alle horisontale flater + div. dører skal vaskes. I går sto storopprydning på timeplanen. Det ble kastet utrolige mengder skrot og jeg gikk sikkert 10 turer til bodene med ting jeg ikke ville kaste, men som ikke har blitt brukt på lenge. Nå er det hvertfall skinnende rent hos meg. Nå tør jeg nokengang invitere med kvinnelige bekjentskaper hjem.

I går var jeg på harrytur til Sverige. Jeg fikk kjøpt inn store mengder snus, kjøtt og kylling. Det er utrolig irriterende at «ordentlig» øl kun selges på Systembolaget. Det fikk holde med 12 halvlitere Carlsberg (3,5%) til 99 SEK.

Til helgen tror jeg at jeg skal kjenne litt på vinteren. Jeg skal på fjellet bare for å få følelsen av hvordan det er der. Kall det gjerne høgdetrening.. Deilig blir det uansett.

Ha en ren dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

4 kommentarer

  1. Er du fortsatt ikke ferdig med det prosjektet?! Ligger kjøkkenet på balkongen i sommer også? Og en ting til – fant du løsning på flaskeproblematikken som fulgte med pendlerlivet?:)

  2. Flaskeproblemet kan vi hjelpe deg med. Vil du gjøre flaskene lettere på stedet først, slik at de blir lettere å bære ned trappene, eller vil du bare ha de rett ut?

Kommentarer er stengt.