11 August 2005 kvuellen for Gokart med Eivind the king of rock ,Bødda the kid … Kristian the pilot hellikopter pilot Elvestad ,andy the man of the tiger å Marius on the sideline

Hallo hei dere lesere av kaskjer …………
……………………….
………………………
Nå som dere vet har vi kjørt gokart noe som står forklart i øvre del av overskriften viss dere har lest den ……………

jeg vant såklart som forventet med bakrunn av min hasardiøse ekstrautdanning på yrkessjåførlinjå i Sauda med 5 kjørelærere som har lært meg opp i ett år nå med alle de kunskaper som de eier og har og tynt meg til maksfaktror bristepunkt ,,noe som har viste seg igjenn på gocartbanen i dag ,der jeg som sagt vant enkelt med med beste rundetid å gjennomsnittstid …………………………………………………………………………….
………………………….

……….

…Eirik

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Eirik

Den mest kreative personen som du noen gang kommer til å bli kjent med, hvis du skulle være så heldig å komme i kontakt med meg. Har kjørt biler og båter fra Lada til Ferrari. Har hatt masse penger, fra 0 kr. til en formue. Har deltatt i seiltur til Frankrike og andre masse ekstreme aktiviteter. Kjenner masse folk som er alt fra skamrare til skamkule. Har nettopp kjøpt ny PC med flatskjerm og masse ekstreme redigeringsprogram. Følger med på alt som er sport, spesielt beachvolley der jeg også instruerer.

5 kommentarer

 1. Jeg er fullt klar over at jeg er en kranglefant og en provokatør, hatet av noen men dog elsket av min mor. Jeg lurer egentlig bare på meningen med livet og alle prikkene ?!? Ellers mye bra innlegg for tiden Eirik. I like it !!

 2. Kan bakgrunnen for alle prikkene være at Eirik, enten ikke vet at han kan bruke Enter knappen til å skifte linje og derfor skriver linjene ut med prikker, eller at tastaturet er så fult av smuss at . tasten henger seg opp? :-)

 3. hei hei boys and girl ………….
  kjekt med comments på innleggå …..

  Takker ……..

  Elisabest takk for de vennlige kommentarane på innleggå ,,,kan ikkje huska eg har vert så snille någengang mot någen så det du e mot meg ,,mmmenne det e sikkert pga du e Best …..
  fatte eller ,,, eg har mye å lera fra deg ……….no 1…..

  E Ping skriver på en apple ………..Det er akkuraT SOM en helt annerledes verden……….

Kommentarer er stengt.