På tide med ett nytt innlegg for å underholde alle lesere av kaskjer ……

Startsted : Biltilsynet på Forus
Førerprøve klasse : C
Dato : 10.08.2005
kl : 07.50
sikkerhetskontroll nr : 7
Kjøreprøve rute R-4 ..
Sensor: Brovold Alfred

Samla vurdering : x Bestått/greidd

Begrunnelse : Fartsavpassing ok
Teknisk ok minus
: Observasjon ok minus
: Fartstipasning ok

Kontroll for kjøring ! ! !
Sikkerhetskontroll ! ! !

Hei hei ! Lesere av kaskjer huske dokk meg ..E for Eirik …………………..
Lenge siden sist nå ….Mye har skjedd siden sist….
Som de fleste vet besto jeg førerprøven på klasse : C for lastebil enkelt som dere kan se i øvre avsnitt i innlegget ……………

Først og fremst har jeg lagt merke til alle de ekstremt vennlige fantastiske heftige konge gratulasjoner som jeg har fått… Som jeg aldri i mine villeste fantasier ville trodd jeg ville få …
Fra folk som leser kaskjer ,folk som bruker mobil for å sende sms ,å folk som bruker mobilen for å ringe ….Takk for alt …………………………….Sånn det ska ver ……………….

15 August då går eg for klasse D for Buss …….

18 August dryse eg te med en : Ce lastebil med henger rolla rondt med 50 tonn på ryggen ……………………………………………………….. uten plomgiring….

E

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Eirik

Den mest kreative personen som du noen gang kommer til å bli kjent med, hvis du skulle være så heldig å komme i kontakt med meg. Har kjørt biler og båter fra Lada til Ferrari. Har hatt masse penger, fra 0 kr. til en formue. Har deltatt i seiltur til Frankrike og andre masse ekstreme aktiviteter. Kjenner masse folk som er alt fra skamrare til skamkule. Har nettopp kjøpt ny PC med flatskjerm og masse ekstreme redigeringsprogram. Følger med på alt som er sport, spesielt beachvolley der jeg også instruerer.