Som fisken i vannet

I går var jeg og min dykkerbuddy Arild i vannet igjen. Denne gangen får å fullføre et redningsdykker kurs vi ble lurt til å kjøpe for et års tid siden. Det gikk som forventet. Vi besto med glans. Her snakker vi om livreddende førstehjelp i vannet. Noe som i praksis er bortkastet tid. Effektiv lungeredning, svømme mot land og holde seg flytende sammtidig er noe som ikke er rett frem. Går med planer om å selge 12 liters flasken jeg har stående her. Noen som føler kallet til å kaste seg i vannet med denne flasken tapet på sin hårete ryggtavle?
Det har komt meg for øret at Europris eller noe slikt selger billige undervannsskutere. Det er nok neste prosjekt. Skal bli fint å slippe å svømme der nede. Ellers er det litt varierende kvalitet på nattesøvnen. men det normaliserer seg nok etterhvert skal dere se.
Kan meddele at naboen min har et artig stunt på gang om dagen, han skal låne klatreselen og tauet mitt til å male ene veggen på huset. Rappelere ned veggen kun forankret i noen slakke treskruer. Lykke til.
Tror det kan være smart å merke utstyret slik at jeg får det igjen viss uhellet skulle være der ute.

Ha en plaskende fin dag

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.