Hallo hallo lesere av kaskjer på lørdag va det masse heftig crap så skjedde så va ekstremt heftig både hos bødda the man så bare vett om et band i verden det e u2 !!!!!!, å !!!!!coldplay!!!!!!!evnt oljebyen Stavanger som er aktuelt derfor har kommer jeg til å dele opp en dag i mange innlegg for å få plass til alle ekstreme tilfeller som er verdt å fortelle om dette er noe alle vi som var tilstede er enige om allt annet er uaktuelt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Heihei lesere av kaskjer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lørdagsdagen startet med masse tlfoner å stress å av kamikase mas …..

Etter hvert fant vi ut den gyldne middelvei …….

Det var øl øl å øl ……..

Hos Bødda , der det va allt fra ustabile folk te faren te andy så hadde sykla evnt gått eller blitt kjørt heilt fra en plass ner te Bødda …..

itte kvert begynte folk å trekka på smilebånnå for å ta turen hjemmover allt annet for dem var uaktuelt …….

mens andre hopte i dusjen mellom 22.16-23.45 alle vett det e snakk om Bødda kem andre e i stand te å finna på sånne useriøse aktivitetar midt på kvuellen …….

Andy åBødda slo ppå stortrommå med smirnoff någe så utarta seg i masse useriøse diskusjoner så alldri burde komt fram i dagens lys menne det ekje någe med har stemmerett over ……så det bler heilt feil eller tar eg heilt feil eller ………

Så tar med turen te Stavanger med flipp…..
fortsettelse følger ……i neste innlegg ….

To be continiued ……………

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Eirik

Den mest kreative personen som du noen gang kommer til å bli kjent med, hvis du skulle være så heldig å komme i kontakt med meg. Har kjørt biler og båter fra Lada til Ferrari. Har hatt masse penger, fra 0 kr. til en formue. Har deltatt i seiltur til Frankrike og andre masse ekstreme aktiviteter. Kjenner masse folk som er alt fra skamrare til skamkule. Har nettopp kjøpt ny PC med flatskjerm og masse ekstreme redigeringsprogram. Følger med på alt som er sport, spesielt beachvolley der jeg også instruerer.