Oppkjøring klasse D Buss

Buss

Hei hei lesere av kaskjer

Jeg sitter og ser ut av vinduet. Ute er det vær av alle forbindelser .Alle sover nå……………………….Og jeg tenker tilbake til min barndom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det hele begynte da jeg så dagens lys for 24 år siden. min mor
trodde den gangen de skulle få et friskt barn, som kunne ta over
flykarrieren oppi luften til pappa det trodde pappa å menn det viste seg etter vert at de tok feil !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeg vokste opp som en sjenert liten utreagerende gutt som alltid var oppi uskyldig bråk som kunne godtas til en viss grad ……Både hjemme å
evnt på skolen!!!!!!!!!!!!! no1 .Skolen skulle bli et mareritt for meg11111!!! Jeg fikk aldri være med på noe. Jeg ble sett ned på, og jeg ble kalt dum ………. jeg husker ekstremt godt en episode jeg fikk ekstralekser å gjøre ,,, noe som var helt uaktuelt fra min side og derfor ikke valgte å gjøre .
…………….
Med tiden tok jeg timeout fra livet mitt
Det gjorde at jeg måtte ta stilling til livet mitt. Dette ble et suksessfult vendepunkt. Jeg måtte begynne å tenke på hva ville jeg med livet, og tenkte ut en plan……………..
Idag er jeg en veldig glad snill å grei gutt til tider …… Når jeg
tenker tilbake på det helvetes livet jeg opplevde på skolen så skjønner jeg ikke
at jeg greide å holde ut hver eneste dag. Men jeg har skjønt i voksen alder at det var bra å bli mobbet med tanke på å lære å være på bånn for å lære seg å komme seg tilbake til toppen der jeg hører hjemme……
det var veldig veldig viktig for meg å bli mest mulig perfekt , og ingen svake
evner . Dette taklet jeg bedre å bedre etter som tiden gikk
I dag har jeg lastebilsertfikatet , vogntog å buss kommer . .
18 August!!!!!!!!

jeg har bare rett og slett et behov for å være perfekt.

Noe som Team trafikksole ikke var i nærheten av i dag ved å bli avskiltet 10 sek før minn oppkjøring var i ferd med å bli en drøm av glede,men som endte i et tragisk utfall ……..

!
!

!
E

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Eirik

Den mest kreative personen som du noen gang kommer til å bli kjent med, hvis du skulle være så heldig å komme i kontakt med meg. Har kjørt biler og båter fra Lada til Ferrari. Har hatt masse penger, fra 0 kr. til en formue. Har deltatt i seiltur til Frankrike og andre masse ekstreme aktiviteter. Kjenner masse folk som er alt fra skamrare til skamkule. Har nettopp kjøpt ny PC med flatskjerm og masse ekstreme redigeringsprogram. Følger med på alt som er sport, spesielt beachvolley der jeg også instruerer.

1 kommentar

Kommentarer er stengt.