Dagen i dag !!!

lastebil med henger

Heihei lesere av kaskjer …
Reportasje 1

I dag har jeg fått masse klaging å positive innvendinger på måten jeg formulerer å skriver på ,, å hva jeg skriver om ..
Eks under :
…… ,,, !!!!!! tegn,.

jeg har nå tatt et standpunkt på tilbaketrekning av min standarformariserte skrivemåte …

For å vise at jeg er en snill gutt å er med på løsninger som jeg er totalt uenig i …
Det var en alldeles vanvittig avgjørelse fra min side , og vill ikke bli akseptert i fremtiden… i fremtiden vill allt bli bestemt av flertallet av kaskjers medlemmer…

saken er som følger en side av kaskjers kaliber ikke kan eller bør vises til Buisnessfolk får å representere seg selv når siden har 13 andre personer den representer ,,det blir helt feil uansett hvordan det vris å vendes på …..

Reportasje 2
Kjøretime
farten var lav og det var bratt og trangt med skilt i midten av veien . Når vi kom opp bakken ved clarion hotell ved folken i Stavanger ,etter å ha kjørt feil med lastebilen med tilhenger på 18.75 meter ble det vanskelig å trangt det var en plass lastebilfolk med erfaring holler seg borte fra ….
Menn nå var problemet allerede der å jeg utsatte Team trafikkskole får masse unødvendig dårlig reklame ved å lage kaos i trafikken i tillegg til å ødelegge skilt med hengeren ,, som fra min side mener skiltet var helt feil plassert ……
Det var en svært forvirrende opplevelse ….

(mikkelsen=kjørelæren) å meg kom oss imidlertid gjennom det hele til slutt
etter at han tok over rattet ….

Reportasje 3
Manko
I dag fikk jeg gullmedaljens bakside ved å ta kjøretimer som ble den eksakte sum av 16 200 kr …..
Etter å ha fått krevt å se alle underskrifter på hver kjøretime og masse utregning fra begge parter fikk jeg redusert prisen til 11800 kr noe som var det korrekte beløp med litt fratrekk pga uforutsette hendelser som trafikkskolen ikke mente de ikke hadde noe skyll i …..

Reportasje 4
damer i trafikken
Kommer susende av motorveien ved avkjøring til Kvadat i rundkjøringa ,,
Jeg har klar bane fra venstre inn i rundkjøringa observerer ikke fult så bra til høyre ,,der kommer det en bil med 2 damer å en 14 år gammel jente i bilen jeg bråbremser styrer unna for å unngå et heftig kræsj.. Hele rundkjøringen stopper opp jeg er i mitt livssjokk det samme tror jeg gjeller damene i den andre bilen ..
Etter 10 sek har jeg komt meg til hektene egentlig illsint men grunnet damenes fantastiske utseende trekker jeg fram smilebåndet og kjører fint videre noe som gjorde sjokket deres bli til en betydlig lettelse …….

Dagen i dag the end ………

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Eirik

Den mest kreative personen som du noen gang kommer til å bli kjent med, hvis du skulle være så heldig å komme i kontakt med meg. Har kjørt biler og båter fra Lada til Ferrari. Har hatt masse penger, fra 0 kr. til en formue. Har deltatt i seiltur til Frankrike og andre masse ekstreme aktiviteter. Kjenner masse folk som er alt fra skamrare til skamkule. Har nettopp kjøpt ny PC med flatskjerm og masse ekstreme redigeringsprogram. Følger med på alt som er sport, spesielt beachvolley der jeg også instruerer.

8 kommentarer

  1. Lastebilen med tilhenger på 18.75 meter? Wow, har du virkelig styring over et slikt dyr?! Imponerende! Jeg sliter nesten med stasjonsvogna vår hjemme, iallefall når jeg skal rygge!:)
    Bra det gikk så fint i rundkjøringen.

  2. Ble det noe skade på hengeren når du reiv ned skilt? Hvem må i så fall erstatte skaden på hengeren og skiltet?

  3. Eivind Skrapte litt gummi over det som beskytter hjulet ….

    Jeg har ikke ansvar for noe , så lenge jeg er under opplæring med kjørelærer , så samt det ikke blir utført med vilje,, eller er i edrulig tilstand ….

Kommentarer er stengt.