Stolzekleiven

Etter hardt press fra familien Lovieberg satte jeg i går ut kursen mot Sandviksfjellet. Der fant jeg et informasjonsskriv som kunne fortelle meg at dersom jeg klarte å løpe de 300 høydemetrene opp Stolzekleiven på under 8 minutter og 24 sekunder nå på lørdag så ville jeg bli 20000 smack rikere. Som en idiotisk optimist som jeg er måtte jeg prøve. Etter tre og et halvt minutt lett jogg klarte ikke den slappe kroppen min mer. Eller, jeg klarte mer, men ikke mer løping. Og den verste stigningen var ikke startet. Et stikk i selvtilliten min. Heldigvis har jeg en god unnskyldning. Men, selvfølgelig kavet jeg meg til topps. Kleiven var tyngre enn jeg hadde trodd. Vel fremme kunne stoppeklokken min vise et par sekunder mer enn 16 minutter. Ooops. Nesten dobbelt så lang tid som rekorden. Det er kanskje en grunn til at rekorden har 10-årsjubileum i år.

Det er ikke lenge før jeg prøver meg igjen.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

5 kommentarer

  1. Det er jo bare litt kjappere en du bruker på finalen på en god dag! Den er riktignok ca. 50 hødemeter lavere men Stolzekleiven er vel ikke nærmere 30grader i snitt og dekket av tung snø?

Kommentarer er stengt.