Bestått… ikke bestått …jobb

rullestad semitrailer
Hei hei lesere av kaskjer ……..

Reportasje 1

Steg for steg rusler jeg ut fra sengen ….
Rett i dusjen mooser inn masse lasagne ferdilagt fra maxi inn i min munn …..

For å være 100 prosent forberedt for oppkjøring.

( Ce) Lastebil med henger ……. Noe som jeg taklet svært bra ,,der jeg fikk 100 prosent uttelling for det jeg kom for ……

Men ting skulle vise seg å bli vanskeligere utover dagen noe som jeg regnet med ville bli en formalitet… etter å ha klart lastebil med henger ,,der en enkeltperson med navn Oddvar Brovold fra det statlige byråkratieske sektor skulle vise seg å være ekstremt lite medgjørlig Å sympatisk …..

Ved å velge en kjørerute som jeg er overbevist om er for personer som har innehatt førerkortet i en 2 årsperiode som skal opp til fagprøve som bussjåfør ….

Alldri i mitt liv med mine mine 8 oppkjøringer på samvittigheten har jeg blitt utsatt for et så ekstremt råkjør å vansklig kjørerute som jeg ble testet ut på i dag …..

Menn alikevel beholt jeg roen,, med masse skuffelse etter å ha blitt utsatt for ikke bestått …. …..

Konklusjon : Hvis sensor er i dårlig humør klarer de alltid å velge en kjørerute som fører til det mest ekstreme utfall ….ikke bestått

Reportasje 2
Jobb

Overført fra www.fuglestad.no
til www.rullestad.no

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Eirik

Den mest kreative personen som du noen gang kommer til å bli kjent med, hvis du skulle være så heldig å komme i kontakt med meg. Har kjørt biler og båter fra Lada til Ferrari. Har hatt masse penger, fra 0 kr. til en formue. Har deltatt i seiltur til Frankrike og andre masse ekstreme aktiviteter. Kjenner masse folk som er alt fra skamrare til skamkule. Har nettopp kjøpt ny PC med flatskjerm og masse ekstreme redigeringsprogram. Følger med på alt som er sport, spesielt beachvolley der jeg også instruerer.

2 kommentarer

Kommentarer er stengt.