Aktive dager

God morgen! Dagene mine før skolestart består av jobbing 8-16, og så trening. I går var en meget bra dag. Først en tur til fysioterapeuten. Jeg har hatt litt små smerter i ryggen de siste ukene og var kanskje litt redd for at noe var galt, men dette kunne raskt avkreftes. Jeg fikk laserbehandling som skulle hjelpe i det aktuelle punktet, og fikk beskjed om å fortsette treningen. Enda flere grønne lys! Nå kan jeg drive de fleste former for styrketrening, og jeg kan så smått begynne med trampoline og stupebrett. Perfekt. Videre bar det til Sentralbadet der jeg svømte 1000 meter intervallsvømming. Merker at svømming er en kjedelig idrett. Det kommer nok litt av min skrale teknikk, men det er så utrolig ensforming. På søndag fikk jeg svømmeinstruksjoner av Stian, og det var mye å utsette. Hovedproblemet er å synkronisere armer og bein. Etterpå prøvde jeg meg så vidt på stupebrettet. Jeg fungerer. Min første saltomotale etter ulykken føltes godt. Kommer til å svømme hver tirsdag og torsdag kl. 16-17 hvis noen vil være med. Vel, så løp jeg opp til Fløyen, og videre til Rundemanen. Derfra satt jeg kursen over Vidda, innom Alfjellet og Storfjellet. Havnet til slutt på Ulriken, og løp hele Montana ned. 1000 høydemeter rikere og 3,5 timer fattigere trasket jeg tilbake til Kontoret. En herlig aktiv dag.

Kontoret, ja. Har jo flyttet ned til sentrum i Bergen. Her bor jeg med 5 sandnesere og én haugesunder. For første gang i mitt liv har jeg dobbelseng. Rommet mitt er også større enn normalt. Men, nå er det jobbing!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

9 kommentarer

  1. Så fort munnen og kjeven min er på plass er jeg beinklar for svømming! Har du funnet ut om prisene? Klippekort?

  2. Hahaha, ser for meg nå Elisabeth som svømmer i et basseng med kjeven skikkelig på skeive og vannet bare flommer inn i munnen. Skoffå.

  3. Hahaha, kan du bare drikka fra sugerøyr å suga i deg yoghurt å sånn då? Koss i alle dage har du fått te dette her!? Legg ud bilde – eg vil se!

  4. Ja, yoghurt, suppe og litt grøt. Herlig. Kom av seg selv.. Tror jeg. (Var ute kvelden før, og trodde først jeg bare hadde blitt slått til! Men tannlegen sier betennelse.) Ser vel ganske vanlig ut, bare litt hoven.

Kommentarer er stengt.