Idrettsgalla

I helgen har vi arrangert Sommerleker 2005 for gutteklubben. Hele gjengen var samlet på hytta til Harald ved Helgeroa. Utvalget av øvelser var bredt somm rumpa til mor mi. Det ble konkurert i ringspill, kulestøt, «Sommerskiskyting», 3-steg, golf, svømming, triksing og kajakk. Det var et utrolig syn å se gutta konkurere i 3-steg. Teknikken trenger en liten finpuss for noen og enhver. Jeg var formann for lekene i år, og lekene var lagt opp slik at gutta virkelig skulle bli satt på prøve. Målet var at Carler’n ikke skulle vinne, for da ville det bli tredje gang på rad. Han tapte likegreit hele driten. Kiff ble en verdig vinner. Etter lekene var det klart for bankett og en tur på byen i Langesund. Alle ble ganske drita etter et rus-brus race i baren. Bildet viser en ganske pussa Thomas etter desserten på banketten.
Nå er det mandag formiddag og jeg føler at jeg er litt klein fremdeles. Ikke Bra! Jeg er glad jeg slapp å stå opp tidlig for å gå på jobb i dag :-)

Ha en heseblesende dag.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

3 kommentarer

  1. Sykt, SYKT bilde! Jeg var på Helgeroa for et par uker siden, glad det var da og ikke sist helg :)

  2. Fantastisk bilde! Jeg synes nesten litt han ligner litt på han der Øyvind Blunk. Kunne nesten få litt lyst til å sende falskt materiale til Se og Hør…

Kommentarer er stengt.