Tilfeldigheter?

I helgen hadde vi en interessant samtale. Vi satt og pratet om forskjellige pålegg, og samtalen sporet fort inn på makrell i tomat. Elsket av noen og hatet av flere. Makrell i tomat har jo også det klingende kallenavnet «Fly kræsj» Dermed gikk samtalen over på begivenhetene som har skjedd i det siste. Først falt et fly ned i Grækenland, så et i Sør armerika. Så kommer det fra Magnus. «Nå er det ikke lenge til det kommer et kræsj til!» Statistikken viser at når ét fly først deiser i bakken, følger det veldig ofte to til innen kort tid. Vi lo litt av påstanden, men Magnus argumentert godt for sin sak, og Carler’n, som skal ut å fly allerede på fredag begynnte å svette litt. Egentlig trodde vi ikke så mye på påstanden til Magnus, men da jeg så på nyhetene i dag, slo det meg. Enda et fly hadde fått problemer med å beholde tilstrekkelig med luft under vingende. Three in a row. Er dette kun tilfeldigheter, eller er det faktisk noe i påstandene til Magnus, og i så fall; hva i all verden kan dette skyldes?

Ha en dag helt uten flyskrekk.

Ping

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ping

Ping: av latin; Pingus magnificus. Menneskelignende skapning, nært beslektet med både delfin, fjell-ape og snørev. Trives best i alpine fjellstrøk, men kan også treffes i mer eller mindre urbane strøk, eller ved havet. Arten bedriver ofte mye av sin tid til matsanking, slik at den kan sette ut på kortere eller lengre reiser vekk fra sin bopel for å treffe beslektede arter. Arten observeres ofte sammen med beslektede og likesinnede arter i fri utfoldelse, oftest er det i lek, men også etter å ha fått i seg gjæret frukt.

6 kommentarer

  1. Jeg har ofte tenkt på det samme selv. Etter en lang tørke (heldigvis!) hadde vi ulykken i Canada som utrolig nok gikk uten tap av liv. Så var det en ulykke i Asia et sted(tror jeg), tett fulgt av ulykken ved Sicilia og så de du nevner…. på ca. 1 måned. Spoooooky!

  2. Det var jo nettopp et lite fly som gikk i marka i Sveits og et i Peru her om dagen. Får satse på at det ikke smitter altfor mye over på helikopter. Så nettopp en flyvemaskin av den sorten også som gikk i dørken…

  3. Kan media ha noe skyld i dette? At det plutselig fokuseres en del mer på sånt etter en stor ulykke?

  4. Godt poeng Gunnar! Når et fly styrter i USAiiii får det noe større oppmerksomhet en et som styrter i Mongolia. Men tror alle passasjerfly ulykker rapporteres i media. Småfly og militærulykker fåkke væ’me!!!

Kommentarer er stengt.