Fritid konne det vert någe ….

Jassssssssssså readers jassssså kaskjer ……..

Itte ha komt hjem fra en hare arbeidsdag fra stavanger-(Sørlandet der det va minst 52 celsius) -Stavanger…
Med gult blinkande lys på taket å walkien i den andra hånnå …..Så va det bare å mosa inn dørene hos Engstrøm …. Alle dørene åpne menne fam..Engstrøm va dårkje det va han Peder …….

Ryktene hadde vist nådd Oslo ………..

Det fysta eg hørte va grattis med lastebilsertfikatet ………..

Sørlandet

Då va det å dra ann med ut på plassen å visa den nylakerte ekspressbilen ,med gult blinkande lys på taket ……………

Nå som det e sagt så donkte eg litt borti buskane så grantreå sto på hallskjeivå inn i hagen ,,,, någe Engstrøm familen ikkje va fullt så glae for hehe,på toppen av det halla skrudde eg på de gule disco lyså på taket rett forann ansiktet på de .. …..

Ha en skadefri rygging til kvells ………..

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Eirik

Den mest kreative personen som du noen gang kommer til å bli kjent med, hvis du skulle være så heldig å komme i kontakt med meg. Har kjørt biler og båter fra Lada til Ferrari. Har hatt masse penger, fra 0 kr. til en formue. Har deltatt i seiltur til Frankrike og andre masse ekstreme aktiviteter. Kjenner masse folk som er alt fra skamrare til skamkule. Har nettopp kjøpt ny PC med flatskjerm og masse ekstreme redigeringsprogram. Følger med på alt som er sport, spesielt beachvolley der jeg også instruerer.