Leveranse

Dagene går igrunnen med til skolegang, litt jobbing og barnepass. Har vært på signingsferd med Noah. Her om dagen var jeg på besøk til en gammel grand tante. Ei som jeg ikke hadde sett på 6- 7 år tenker jeg. Men som en hyggelig gutt jeg er så syntes jeg det var på sin plass å avlegge en visitt. Det ble litt investigering for å finne adresse. Telefon nr fikk jeg tak i etterhvert også. Høffelig som jeg er ringer jeg å forteller om ærendet mitt. Det som videre skjer er jo noe som skjer med alle, ikke sant. Jeg avslutter samtaler, putter mobben i lommen og labber inn på WC en tur. Der jeg gjør det jeg er der for. Når varene er levert, hendene vasket og tørket hører jeg i det fjærne et «Hallo» etterfulgt av «hvem er det jeg snakker med». Det viste seg at jeg hadde hatt en lommering til min gamle grand tante mens varene ble levert..
Viss noen kommer over treet Apenesskrekk til en billig penge, vær vennelig å gi meg beskjed. Dette er en vekst jeg gjerne skulle hatt tak i.

Ha er formidlende dag.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.

1 kommentar

  1. Apeskrekk er det flust av rundt i Bergen. Du kan jo få noen til å sende deg en kongle…. Kjedelig med lommeringingen:)

Kommentarer er stengt.