Friskt

Det er mye vær ute for tiden. Da jeg kom på jobb var det nydelig temp. Labbet rundt i t- skjorte å kikket på sjøen. Det som skulle fange innteressen min de neste dagene var alle insektene som hadde seilet på den svale vinden. Det var veps, møll, noen pussige grønne skapninger og mangen fluer. Hva gjør disse skapningen 230 km fra tørrt land? Muligens er de amerikanske, der var det jo litt trekk for en tid tilbake. Valg vake var det jo her også. Spennede med valg. Ettersom vi alle har nyttet oss av røysteretten og flertallet har talt er vel ikke resultatet noe vi burde grine over? Det er jo bare fire år til nestegang. For de ivrigste er det jo bare å stille selv. Delta i valgkampen, melde seg inn i et part, påvirke der de tror de kan. Eller gi F..
Vinden har tatt seg opp, det er 53 knop å temmelig friskt ute, nok en gang er jeg lei for at jeg ikke har drage med meg. En gang skal jeg nok huske på å ta den med.

Ha en frisk dag

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Ole Kristian

Dag og natt. Soss og rølp om hverandre. I et sekund styrer han rundt med skinnhanskene sine og spiller golf med dyre solbriller. I neste sitter han med brennevinsflasken mens han dytter i seg hele chillier på høykant.

9 kommentarer

  1. Du har rett i at vepsen er et insekt. Den tilhører faktisk familien vepsidae. Jeg vet også at fluen er et insekt. Men møll er jeg litt usikker på. Jeg vet det er en type sommerfugl, men går den under kategorien ‘insekt’? Pussige grønne skapninger kjenner jeg ikke til, men de høres spennende ut. Kjør debatt!!

  2. Marius : Mener du virkelig det du sier? At du ikke veit om møll er insekt. Unnskyld uttrykket, men: Tulling!

  3. Å disputere vil si det samme som å kjekle .. bare en litt morsom snurring i stedet for ‘diskutere’ :)

  4. Disputere eller disputas er også noe man gjør når man skal forsvare en doktorgradsavhandling ved et universitet… Hadde vært moro å høre Marius disputere om møll og mygg:)

  5. Zahl: Møll og mygg er udisputerlig, jeg ønsker å sette søkelyset på pussige grønne skapninger. Dette er et fenomen som bør disputeres, både ved og utenfor et hvert universitet !!

  6. disputeres nå som eg kan det ordet der kan eg setta alle trailersjåfører av langs veikanten ,,de vill bli heit forstyrra å utsatt ….

Kommentarer er stengt.