Skal vi smake?

I anledning Lervigs nye øl som er kommet i butikken i kledelige halvliterbokser skal Smelli og meg ha en liten prøvesmaking hjemme hos meg i MORGEN. Altså lørdag.
Andre er veldig velkomne, så lenge det drikkes Lervig øl. Det er en prøvesmaking tross alt. Foreløpig er det nye ølet kun kommet i bokser, men kommer i brune «shortneck» flasker om et par uker. Kan ta en ny prøve da.
Som det sies; Me Rogalendinger lige ikke ØLL, me elske ØØL.

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Eivind

Gjengens største tøffel. Lever på luft og kjærlighet. Har fått utrettet mer enn de fleste av oss. Egen kåk, egen golf, egen kjæreste og eget kjøleskap med isklumpmaskin.

15 kommentarer

 1. Ser ut til at det må utsettes til i morgen, gjelder å smake det nye ølet. Om du vil bli full eller møkkfull er opp til deg selv.

 2. Selfølgelig avlyst ke det e , e det det nya folk har begynt med ……E det et ord så ikkje har komt i ordbøkene eller någe ….

 3. Når du fysta skreiv et innlegg syns eg du konne fått opp et bilde av det nya ølet …

  Mennmenn du har sikkert tatt det opp med kaskjermedlemmene ,så blei det sikkert nerstemt ,någe så e heilt greit for meg eg e for flertallsdemokrati ….Eg ….

 4. Rolig rolig, har ikke nevnt avlyst. det har du funnet på. Utsatt er et uttrykk du sikkert kjenner fra fotball, da mange kamper blir nettopp dette. Og de bildene jeg har sett av boksene er så små eller dårlige at det ikke er poeng i å vise.

 5. Skubi: Den store forskjellen ligger i at dette er det første ølet som er produsert i Stavanger etter at RINGnes bestemte seg for å legge ned produksjonen av Tou øl i Stavanger, og produksjonen av Tou til Drammen. Selv om Tou bryggeri gikk med overskudd.
  Så denne ølen er det første Stavanger-produserte ølet på godt over 2 år.
  Derfor en liten feiring. Vi har jo boikottet all Ringnes tappet øl siden den gang. Inkludert Tuborg, Ringnes, Carlsberg og Lysholmer.
  Drømmer ennå om Tou øl tappet i Stavanger. Før det skjer kjøper vi ingen av overnevnte øl.

 6. Er med på å boikotte ringnes for det er ikke så veldig godt uansett men tuborg og carlsberg drikker jeg. Hvor ble det gamle lervig ølet produsert? Kan ellers melde om at johan golden lever i beste velgående, vi fikk han tilågmed til å le ved hjelp av en hengekøye etc. Når en så morsom mann ler så må det være ganske morsomt:)

 7. De tidligere lervig pilsene,og «ein te» ble brygget i Tromsø hos Mack mener jeg å huske. Mack er og en stor aksjeholder i Lervig Aktiebryggeri. De tapper også eplemost i Skien.

 8. Kan ikkje sei akkruat eg har stor tro på det nya Stavanger-ølet ,menmens down it will go anyalltheways ……

Kommentarer er stengt.