E i ny jobb men ikke i dhl som nevnt men hsd en liten glipp………

Det er interessant å se hvordan forskjellige individualister kjører lastebil i Dhl .

hoho

fdgd

fra e si sia , objektivt sett….
vil eg kåra alle andre personligheter en meg som sliter mest med akkurat dette.

folk flest legger hovedvekten på å slenga crap om andre om hvor dårlig en er osv .

eg e meine folk flest må få bestemme merr sjøl . Bestemme hva selv…

Sist eg sjekka va eg for liberalisme ,hvis eg gjør en dårlige jobb så e det heilt greit hvis jeg vill ta fri fra jobb bør en få lov til det .

de eg jobbe med har, itte min mening, blitt til det vi kaller et økonomisk svin av liberalistisk umoralske dårlige holdninger som ikke legger allt tillrette for meg. som eg vill ha det allt skal være tilrettelagt som arbeidstake e vill ha det … allt tilrettelagt for meg .

at man lar noen man ikke kjenner ta valg og avgjørelser for en man ikke kjenner blir helt feil .

Det er heilt feil at andre ska bestemme hv a jeg skal gjøre på jobben , det blir ikke det spor bedre,med tanke på at det er kjedlig for meg ..

Her klarer de å trekke en absurd paralell. Den seie underliggande at eg vill få ødelagt selltillit . Realiteten er jo bare sånn eller tar eg heilt feil . ?

Så til den siste påstanden…..

eller må vi begynne å spekulere i hvorvidt det er sant eller ikke. …..

eller ska med prøva å finna någe representativ statistikk på om det stemmer eller ikke ……

Min konklusjon : er enkel å lett å ikke uriktig ……..

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Eirik

Den mest kreative personen som du noen gang kommer til å bli kjent med, hvis du skulle være så heldig å komme i kontakt med meg. Har kjørt biler og båter fra Lada til Ferrari. Har hatt masse penger, fra 0 kr. til en formue. Har deltatt i seiltur til Frankrike og andre masse ekstreme aktiviteter. Kjenner masse folk som er alt fra skamrare til skamkule. Har nettopp kjøpt ny PC med flatskjerm og masse ekstreme redigeringsprogram. Følger med på alt som er sport, spesielt beachvolley der jeg også instruerer.

13 kommentarer

  1. Støtter meg til Zahlibaba. Får inen fornuft ut av innlegget. For meg høres det ut som om det du ønsker er annarki

  2. Håper ikke sjefen din leser dette E. For øvrig forstår jeg tankegangen din (Er uenig, men forstår), men da må du ta skjeen i din egen hånd. Mitt tips: Kjøp denne http://www.finn.no/finn/car/object/;pdc=1127292448236?finnkode=5633303&sid=5a8NqjKJ6448201&pos=17&tot=289 . Deretter ringer du http://www.firkant.no og får de til å lage en frekk web for Hylland hurtigtransport(eller et annet navn du finner passende). Gå deretter inn på http://www.brreg.no og registrer firmaet ditt som mva-pliktig enkeltmannsforetak. Deretter er det bare å ringe potensielle kunder, og se om du blir rik og får mye fritid av det… Går alt den rette veien kan du bygge opp en feit trailerpark, ha mange ansatte og ikke gjøre annet enn å spille volleyball og se på beibs resten av livet.

  3. Får ikke så mye utav dette nei. Og bestemme hva du selv skal gjøre på jobben – Tenk litt etter hva du sier e. Prøv å skrive slik at det blir lettere å forstå.

  4. Pelle kan enige i det kjøpet ….

    Menne det firkant hørtes heilt teit ut ….
    å den internettsiå såg ut så an va lagt någen dager før de fant på innternett ….

  5. e: Hva slags jobb forventer du å få hvis du har en slik holdning? Har aldri hørt om noe lignende før… Dessuten kan det kanskje være en idé å være litt forsiktig med hva du skriver her. Hvis din arbeidsgiver gjør et enkelt søk på «eirik hylland» på Google vil han finne en person som både ønsker å skulke jobben og ikke godtar at noen som helst form for instruks i arbeidssammenheng. Det tviler jeg på er gunstig.

  6. enkeltmannsforetak hmm viss eg alldri har tjent pengar før om eg kan ta opp et lån for å kjøpa den lastebilen å hengaren …..

Kommentarer er stengt.