Sinte meg

Sendte idag en relativt dårlig formulert og sint mail til Vipkort Bergen ..

Hei

Jeg meldte meg inn i Vipkort Bergen for en stund tilbake, og fikk da beskjed om at jeg kunne få begge kortene for kun 60,- !! Dere har trukket meg 100,- i flere måneder nå!! Jeg har vært i kontakt med flere ansatte i deres system, men husker ikke navn. Til slutt fikk jeg i alle fall beskjed om at den delen av kontrakten hvor beløpet (60,-) stod oppført, var sendt til banken, og at derfor var klin umulig at jeg kunne ha fått begge vipkortene for dette beølpet (siden banken umulig kan ha gjort feil). Jeg er drittlei hele vipkortet og samtlige som er innvolvert i denne drittgeskjeften. Ønsker derfor med dette og melde meg så langt ut av dette patetiske drittsystemet deres som overhodet mulig. Har stanset innbetaling, og ønsker meg selv ut med øyeblikkelig virkning. Håper på positivt svar:)

Mvh
Marius Bredal Hesby
Wolffs gate 2a

Tlf: 41103086

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Marius

Marius liker å være litt outsider. Han blir lett provosert av folk som ikke bruker blinklys og er med på det meste. Få hemninger hos denne karen. Er fryktelig glad i vodka med de fordeler og ulemper som det fører med seg. Sitter når han tisser. Låser sjelden døra. Mye tvangstanker.

15 kommentarer

  1. Jeg ble og lurt inn i vipkort stavanger/sandnes. Du blir trukket 5,- pr melding du mottar. Så om du mottar tilbud via sms kan dette være de 40,- du trekkes ekstra i måneden.

  2. Haha, bra brev.
    Likte spesielt avslutningen, «håper pÅ POSITIVT SVAR:)» Med smilefjes og greier.

  3. Lovie: Jeg sjekket .. de 16 mld (x 5,-) de sender meg i måneden kommer utenom de 100,- de driver og trekker meg :)

  4. Hvorfor gadd du i utgangspunktet å ha dette kortet? Høres skikkelig katta i sekken ut..

  5. Gunnar: Kortene kostet (skulle ha kostet) 60,- i måneden. Da fikk jeg masse avslag i diverse butikker, samt fortinnsrett i kø på de fleste uteplasser og gratis inngang på de mest populære. Utenom dette fikk jeg 9,- i avslag på hver Big Bite jeg kjøpte, og jeg kjøpte ca 8 av disse i måneden .. så d så =)

  6. med: «fortinnsrett i kø på de fleste uteplasser og gratis inngang på de mest populære», mener du da fortrinnsrett og gratis inngang på Madam Felle, Engelen, Scotsman, Cafe Clue, News, Venue og Ugla før klokken 23:30? Det var nemlig cirka noe sånt de tilbydde meg…

  7. Når Vipkort Bergen (STavanger elelr Trondheim) selger Vipkort. Opplyser selgerne ALLTID om alle fordeler, priser og avtaler før salget blir gjort. Kjøper får en kopi av kontrakt, eller en e-post tilsendt (dersom de har dette). På kvitteringen eller e-posten står alle avtaler som er inngått. Det er også mulig å lese om priser og fordeler på vår hjemmeside. Kult at dere legger ut ris og ros på disse sidene. Ta en titt på http://www.vipkort.np, pg se ALLE de nye fordelene vi har nå. PS! Vi er utsolgt for avtalen med 60,- i mnd. Nå koster det 60 i mnd, for alle våre avtaler……. og det er IKKE FÅ! Ta gjerne kontakt med undertegnede på epost dersom andre føler de har fått mer eller mindre enn hva de ble lovet. Ha en fin dag alle VIPèr!

Kommentarer er stengt.