Originalen

I disse IS-tider er det på tide med et spørsmål: Hva er originalen – Diplom IS eller Hennig Olsen IS? Hennig Olsen har alltid vært min store favoritt; Sandwich-isen til Hennig Olsen er best mener nå jeg. Men hvem startet med Sandwich-isen? Og er Hennig Olsen-sandwichen best? Jeg bare spør!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Gunnar

Dette er en fantastisk gutt. Gunnar har alltid hatt utseende med seg. Han er veldig kjekk og grei. Dametekke har han også. Og selv om størrelse ikke betyr alt, så har han de rette proporsjonene der det trengs mest. Gunnar liker damer og damer liker Gunnar – to ubestridte sannheter. Gunnar har en fin rumpe. En spretten en. Gunnar er høy og blond. Ellers så er Gunnar ikke kristen, ei heller satanist. Gunnar er en mann midt på treet. Liker seg best der. Hvis han hadde vært i toppen av treet kunne han falt ned. Hadde han vært nede kunne bjørnen spist han.

18 kommentarer

 1. Det er ingen tvil her, Diplomis har kvalitetsforskjell på fløten! Helt nyyydelig! Henning Olsen er ett rør av ein is!

 2. helt uenig med smelli her, sandwichisen til hennig olsen er nydelig. Båtisen deres er og overlegen diplom is sin. Generelt er hennig olsen overlegen på alle områder.

 3. Når det gjelder sandwichen, det er mange som river av halve papiret for å ikke få krem på fingrene når en spiser den, Jeg er motstander av denne måten å spise is på, alt papiret skal bort før spisingen begynner. Noen andre synspunkt der?

 4. Enig med deg Smell. Sandwich spises totalt uten papir. Det blir fort gris, men, shit la gå. Sånn apropos. Pistasjekroneisen til Hennig O. er et bra initiativ. Skjønner ikke at Diplom ikke har kopiert den. Og sånn forøvrig så suger Drammensis svær pikk.

 5. Diplom is hevder på sine internettsider at de lanserte sandwich i 1972, og at suksessen den førte med seg gjorde at andre norske og skandinaviske iskremprodusenter kopierte produktet på 80-tallet. «Diplom sandwich original» kom altså ut først. Sørgelig men sant

 6. Må si meg enig i sandwichspiseteknikken som drøftes her, alt papiret skal bort sånn at kjeksen setter seg fast i fingrene. Hennig Olsen er best, mye pga Daim Balltopp, men Diplom is følger like bak. Har noen av dere et forhold til Drammen Is?

 7. Nestle har den beste pistasjisen. Kule-is. Med striper av sjokoladesaus, og nøtter på toppen. Nestle-spesial. Mmm.

 8. Hennig Olsen Sandwich smaker langt bedre enn hennig olsen. Både kjeksen og selve iskremen smaker utmerket. Det er viktig å merke seg at Hennig Olsen’s Sandwich har smak av toffee. Det har ikke Diplom is. Er ellers enig med Lovie i at alt papiret skal av med en gang. Apropos Sandwich, noen som har smakt Nestle’s Maxibon?

  Istoppen:
  1) Sandwich (Hennig Olsen)
  2) Royal Trippel (Diplom Is)
  3) Maxibon (Nestle)
  4) Båtis (Hennig Olsen)
  5) Creme Chocolat Lys (Hennig Olsen)

 9. Samme om Hennig Olsen eller Diplom is, bare det er Sandwich. Hvem er det som har Friskis? Den er også smuud.

 10. Før var jeg veldig glad i Lollipop og likte ikke Friskis, men nå på mine eldre dager har jeg fått øynene opp for Friskis sin frisket :-)

 11. Sommeris.. MMm.. Uansett, sjefen over alle (is)sjefer er Hennig Olsen, there`s no snack om!

Kommentarer er stengt.