HEIN?

..Kaskjer.com? Hva er dette? Hvem er disse? Tror dette er en gruppe du kan stille en del spørsmål til,få en variabel resposn,og få en urekke med vanskelige svar frà? Eller gjerne «De Rette «?
Er det en «Blogg» (Hva er dèt) for venner som gikk i klasse, eller noen som fant hverandre gjennom ærlighet og data? ? Noen som ble kjent gjennom «Venner, venner, venner?», eller rett og slett bare et ; «HEI, HVEM ER DU?» Hvem vet….

Hvorfor er jèg her? Vet egentlig ikke, gjerne det har noe med Anders å gjør, but who cares!! Lets Get ready to rock!!!!!! Gjør dere klar for «sensur», emner om livets flauser,tanker om sex og samliv og ikke minst, hva Hein Slettebø Dorholt egentlig står for! …….. «Vett egentlig ikkje heilt sjøl!» Mohahahahaha..!…

Publisert
Kategorisert som Blogg

4 kommentarer

Kommentarer er stengt.