Forberedelser

I helgen har vi ved hjelp av Fri Flyt fått et innsyn i hva som er mulig å gjøre på snø. 4 hissige ski- og snøbrettfilmer er konsumert, og det gjør virkelig noe med sjela. Trashie begynner å bli klar, det samme gjør også ryggen. Da kan det virke som et slag langt under beltespenna at jeg i går gikk på trening kl. 8 i 18 grader celcius. Noe er i gjerdet. Vi er jo i midten av oktober. De ubekreftede ryktene forteller meg at det finnes julemarsipan i butikkhyllene. 18 grader og julemarsipan er en dårlig combo.

På lørdag ble jeg invitert til innflytningskalas hos Viggo Holmhjul. Sammen med 3 venner har han pusset opp et 100 år gammelt hus. Resultatet var veldig bra, og huset fungerte skrekkelig bra som festlokale. Spesielt hyggelig var det at søskene fra Rabba Gård også hadde dratt fjell og fjord for anledningen. Ble også kjent med en annen koselig jente som visstnok synger mye på radioen om dagen der hun forteller alle hvor hun er. På festen fortalte hun meg ikke hvor hun var, men hun sang en sang om bæsj. Den falt i smak, men jeg gikk glipp av store deler av innholdet da jeg fiklet med lydopptakeren på telefonen min. Sangen ble ikke tatt opp. Hvis DaimKnut leser mine velformulerte ord så kan jeg banne på at han er misunnelig nå.

Ha en forberedene uke jenter!

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

12 kommentarer

  1. Sang!? Sang hu får deg!? OM BÆSJ!? H-E-L-D-I-G-G-R-I-S!!!

    «Kom igjen’a – fortell’a – var hun søt? Skal dere treffes igjen?» (svar på spørsmålene – og fortell gjerne hvilken film sitatet er hentet i fra).

  2. kan den ukjente trubadur være en liten cindy hovde? Har en følese langt inne i hjernebarken at dette kan stemme.

  3. Anders: var det Marion Ravn jeg snakket med på telefonen da jeg ringte deg lørdag??? Pliiiiiiiiis!

  4. eg vett kemm det e. her komme ledetråd nummer 1 … Hu e kule langt i fra men langt i fra kule …..

  5. Knut: Vet ikke. Snakket med Anders på lørdag kveld/natt og snakket med ei jente,men sikkert ikke henne :)

Kommentarer er stengt.