Masai Barefoot Technology

For akkurat én uke siden var jeg på seminar for leger og fysioterapeuter som omhandlet Masai-sko. Skoen simulerer det å gå barføtt på mykt underlag, og dette er et produkt jeg har stor tro på. Hjelper bla. mot rykk, hofte, kne, og ankelproblemer. I helgen fikk jeg låne med meg et par hjem, og jeg trasket rundt dag og natt på disse luftputene. Ganske så artig. Ta gjerne turen innom nærmeste Platou-butikk og test selv. Jeg er jo den første til å innrømme at de ikke ser så utrolig fancyschmancy ut, men det kommer seg nok.

Helgen gikk med til jobbing og en liten bytur på lørdag. Var virkelig ikke i festmodus, så de morsomme historiene uteble. Søndag ble det en typisk søndagstur til Løvstakken, fjellet med den beste utsikten over Bergen. I natt har Palle, Best og meg sovet under åpen himmel ved Sandviksbatteriet. Det er friskt å våkne i mors sommerpose med 4 varmegrader klokken 7 om morningen.

Til slutt vil jeg sende noen varme tanker til familien Riskedal og til familien Evensen som opplevde en fryktelig hendelse nå i helgen. Vidar, en venn av Tori, døde under svært tragiske omstendigheter. Dette er en tankevekker for oss alle. Kondolerer …

Publisert
Kategorisert som Blogg

Av Anders Ekkje Slettebø

Anders er en 80-modell som bor i Sandnes. I det daglige jobber han som webanalytiker i Webstep. Når han ikke jobber henger han med samboer, to barn og hund.

2 kommentarer

Kommentarer er stengt.